اخبار اداره رفاه کارکنان

برگزاری مراسم کوهپیمایی دانشگاه

مراسم کوهپیمایی دانشگاه در مسیر روستای نشلج با حضور بیش از 80 نفر از همکاران دانشگاهی روز دوشنبه مورخ 24مرداد به همت اداره رفاه معاونت توسعه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون توسعه دانشگاه در این خصوص، بر اهمیت ورزش های همگانی به ویژه کوهپیمایی تاکید کرد و باتوجه به جمعیت حدود 4 هزار نفری شاغل در دانشگاه خواستار حضور بیشتر همکاران در راستای ارتقای هدف دانشگاه "گسترش سلامت" شد.

دکتر فرزندی پور، ضمن اشاره به تاثیر ورزش در پیشگیری از بیماری ها گفت: ترویج الگوهای صحیح و سبک زندگی سالم در جامعه ضروری است که برگزاری برنامه های از این قبیل در این راستا بسیار موثر است.

وی، با بیان اینکه حضور افراد علاقمند به ورزش در این برنامه با وجود مشغل های زیاد در زندگی ماشینی امروز نشان می دهد که باید به توسعه ورزش های همگانی توجه ویژه شود، تصریح کرد: توسعه فرهنگ ورزش و حضور اقشار مختلف در پویایی و نشاط کارکنان بسیار موثر است.

این گزارش حاکیست: مراسم کوهگشت گروه کوهنوردی دانشگاه هر هفته روز دوشنبه ساعت 15 از ستاد مرکزی دانشگاه انجام می شود.

برنامه کوهپیمایی دانشگاه

ساعت : 14:34 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  6 / 1395 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :257