اخبار اداره رفاه کارکنان

برگزاری یک دوره مسابقه فوتسال جهت اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه

اداره رفاه کارکنان در نظر دارد یک دوره مسابقه فوتسال جهت اعضاء محترم  هیئت علمی دانشگاه با شرایط ذیل برگزار نماید . خواهشمند است دستور فرمایید ضمن اطلاع رسانی به این عزیزان اقدام مقتضی جهت شرکت در مسابقات بعمل آورند .

1- شرایط سنی بازیکنان متولدین 1354 به قبل

2- هر تیم باید حداقل 8  و حداکثر 12 بازیکن به همراه یک سرپرست یا مربی معرفی نماید .

3- بازیکنان یک تیم می توانند از واحدهای مختلف معرفی شوند و هیچ گونه محدودیتی در این خصوص وجود ندارد .

4- مهلت ثبت نام و ارسال اسامی به اداره رفاه کارکنان تا پایان وقت اداری 12/2/96 می باشد .

5- در صورت به حد نصاب نرسیدن تیمهای شرکت کننده (حداقل 6 تیم) تیمهای حاضر، در مسابقات رده دوم سنی پیشکسوتان دانشگاه شرکت داده خواهند شد  .

6-عدم استفاده از پرسنل غیرهیئت علمی در تیمها مزید امتنان خواهد بود .

لازم به ذکر است زمان و نحوه برگزاری مسابقات متعاقباً اعلام خواهد گردید .

ساعت : 10:35 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :35