اخبار امور مالی

جلسه پایش عملکرد مالی در دفتر ریاست دانشگاه

درادامه پایشهای صورت گرفته در دفتر ریاست دانشگاه شنبه این هفته نیز حوزه امورمالی با حضور ریاست محترم دانشگاه،معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر امورمالی،مدیر بودجه، حسابرس داخلی و چند تن از کارشناسان ستادی مورد پایش قرار گرفت.

در ابتداء جلسه یکی از بندهای جلسات قبل در خصوص نهایی کردن جداول گزارشگیری برای پایش مراکز زیر مجموعه دانشگاه به تصویب نهایی رسید.

امیرعباس جوادیان گزارشی از درآمدهای دانشگاه و نوسانات موجود در افزایش یا کاهش درآمدها را به تفصیل ارائه نمود.در این گزارش درآمد سالهای 93 و94 مقایسه گردید و دلایل کاهش درآمد تعدادی از واحدها بررسی و علت یابی گردید.

در ادامه سید محمد بهشتی با ارائه گزارشی از کسورات بیمه ای، نداشتن ریز کسورات سازمانهای بیمه ای را چالشی اساسی دانست.

ساعت : 11:16 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :283

سامانه ها