اخبار امور مالی

پیام مدیر امورمالی دانشگاه به مناسبت هفته حسابدار

به نام حسابدارترین حسابدار

حسابداران روایتگرانی صادق اند که ماحصل فعالیتهای گذشته را با ذکاوت و هوشمندی به تصویری زلال برای تصمیمات بنیادین در آینده برای ارتقاء اهداف و سیاستهای سازمانها با زبانی مشترک ترسیم می نمایند.

از مشخصه های هر حرفه،پذیرش وظیفه خدمت به جامعه،وجود حداقل شرایط از پیش تعیین شده برای ورود به آن حرفه، پایبندی اعضاء حرفه به مجموعه ای از اصول، ضوابط و ارزشهای مربوط به هر حرفه می باشد.

در قریب به اتفاق سازمانها بخش عمده ای از اطلاعات در قلمرو اطلاعات مالی است و تبعات ضعف نظام اطلاعاتی حسابداری یا بد کار کردن آن میتوان موجبات فلج شدن سازمانها در مواجهه با شرایط محیطی را فراهم آورد.

امروزه حسابداری یکی از رشته های شغلی بسیار مهم بوده که مورد نیاز کلیه گروهها و اصناف و شرکتها و سازمانهای دولتی می باشد. نیاز به استفاده از خدمات مالی جهت تجزیه و تحلیل فعالیتهای اقتصادی و خدمات روز به روز در حال افزایش می باشد که این نشانه اهمیت روزافزون این حرفه می باشد.

از آنجاییکه با همت انجمن بین المللی حسابداران از 15تا 21 آذر ماه هفته حسابدار نامگذاری گردیده لذا

در پایان من هم به نوبه خود این روز را به همه حسابداران و همکاران عزیز امورمالی تبریک عرض می نمایم و انشاء الله که همه ما حسابداری اعمال خود را طوری انجام دهیم که حسابرس واقعی گزارش مقبول برای اعمال ما صادر نماید.

ساعت : 12:44 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :385

سامانه ها