اخبار امور مالی

دوره آموزشی تهیه صورت های مالی واحدهای مستقل برگزار شد

کارگاه آموزشی تهیه صورتهای مالی منتهی به پایان سال مالی1395 با میزبانی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی که مسئولین مالی و چندی تن از کارشناسان مراکز مستقل و ستاد حضور داشتند، فرایندهای تهیه صورتهای مالی آموزش داده شده و مقرر گردید که تمامی واحدها بعد از بستن حسابهای سال 95 نسبت به تهیه صورتهای مالی سال95 اقدام نمایند.

محمود محمودزاده مدرس کارگاه آموزشی از اهمیت زمان بستن حسابها سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد؛با توجه به کمبود زمان برای تهیه صورتهای مالی تمامی واحدها میبایست تا پایان خرداد ماه نسبت به نهایی کردن اسناد مالی اقدام و کنترلهای نهایی را اعمال کنند.

در پایان خاطر نشان می گردد موسسه سنجیده روش آریا حسابرس مستقل دانشگاه از هفته آینده برای بازدید از عملکرد امورمالی دانشگاه در ستاد مرکزی حضور به عمل خواهد رساند.

ساعت : 10:36 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :299

سامانه ها