اخبار امور مالی

جلسه پایش عملکرد امورمالی بیمارستان متینی برگزار گردید.

در همین راستا، دکتر ابراهیم کوچکی به همراه معاونت توسعه مدیریت ومنابع،مدیر امورمالی،حسابرس داخلی،مدیر بودجه و کارشناس اداره درآمد ستاد دانشگاه در بیمارستان متینی حضور به هم رسانیدند و عملکرد امورمالی بیمارستان را بررسی نمودند.

در ابتدا جلسه، خانم جوادی گزارش مقایسه ای از درآمدهای اختصاصی سالهای 91تا95 را ارائه کرده و نوسان درآمدی این سالها را تشریح نمودند.

در ادامه پایش ،مسئول مالی بیمارستان گزارشی از کل هزینه های انجام شده در سال 95 را به تفصیل ارائه کرده و حاضران جلسه به تشریح موارد پرداختند.

ریاست محترم دانشگاه پس از بررسی گزارشات ارائه شده خواستار کاهش هزینه های سربار شده و مدیریت منابع و مصرف بهینه را عامل اثر بخش در مدیریت کارا دانستند.

در پایان سید محمد بهشتی ضمن تشکر از مجموعه امورمالی بیمارستان خاطرنشان کردند؛از کل مراکز زیر مجموعه امورمالی که هر سه ماه یک بار در ستاد پایش می شوند، مجموعه امورمالی بیمارستان متینی توانسته از لحاظ عملکرد رتبه نخست را کسب نماید.

ساعت : 12:22 -  روز  : یکشنبه  - 25 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :18