اخبار امور مالی

دور جدید کارگاه های آموزشی آغاز شد

معاون امورمالی دانشگاه از برگزاری دور جدید کار گاههای آموزشی مباحث تخصصی مالی خبر داد.

علیرضا ترحمی با اهمیت دانستن برگزاری کارگاه های آموزشی افزود؛ مهمترین منبع و سرمایه هر سازمانی منابع انسانی آن می باشد که تا ثیر گزار ترین عنصر در هر سازمان می باشد.معاون امورمالی دانشگاه افزود؛ در هفته گذشته کارگاه آموزشی در خصوص کنترل مستندات تامین اجتماعی برگزار گردید و در هفته آینده نیز کارگاه آموزشی برگزاری مناقصات انجام خواهد پذیرفت.

علیرضا ترحمی از برگزاری دوره های جدید اصلاح فرایندهای مالی،کنترل های داخلی در نظام نوین مالی و بررسی دستورالعملهای رسیدگی به اسناد پزشکی خبر داد و خا طر نشان کرد؛ در ماه های آینده دور های جدید آموزشی برگزار و دوره های پیشنهادی جدید هم در کار گروه مطرح و مصوب خواهد شد.

ساعت : 10:41 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :46