اخبار امور مالی

هم اندیشی یکپارچه سازی نظام نوین مالی با HIS

هم اندیشی در خصوص یک یکپارچه سازی نظام نوین مالی با سامانه بیمارستانیHISبا حضور دکتر نیکزاد ، دکتر فرزندی پور، سیدمحمد بهشتی ، مرتضی نادی ،امیرعباس جوادیان، طلوعی و آقای رضایی در دفتر معاونت توسعه مدیریت برگزار گردید.

در ابتدا مدیر امورمالی دانشگاه توضیحاتی در خصوص برنامه عملیاتی سال 1396 که بخشی از آن یکپارچه سازی سامانه های مذکور بود ارائه نمود. در ادامه مسئول فن آوری اطلاعات دانشگاه توضیحاتی در خصوص سامانه HISبیمارستان ارائه نمودند و در تکمیل آن نیز دکتر فرزندی پور مطالبی را به تفصیل شرح دادند.

امیرعباس جوادیان کارشناس اداره درآمد ستاد از خروجی های HISکه مدارک مثبته امورمالی می باشد سخن گفت و ستاده های این سامانه را در خصوص درآمد،تجهزات و دارو ملاک ثبت اسناد در نظام نوین مالی دانست.

رضایی کارشناس معاونت درمان از استخراج کسورات از سامانه بیمارستانی خبر داد و ملاک عمل کنترل را سامانه HISدانست.

در پایان دکتر نیکزاد در خصوص تشکیل تیم عملیاتی تا پایان هفته خبر داد و خاطر نشان کرد؛ با توجه به اهمیت برنامه عملیاتی و پیگیری های وزارت متبوع در این خصوص تسریع در انجام این فرایند را خواستار شدند.

ساعت : 14:6 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :250

سامانه ها