اخبار امور مالی

نشست معاون توسعه مدیریت ومنابع با تیم پایش وزارت بهداشت

در نشستی که چهارشنبه با اعضاء تیم پایش وزارت متبوع در دفتر معاون محترم توسعه دانشگاه برگزار گردید گزارش از مراکز بررسی شده تحلیل گردید.

درهمین راستا مهدی جعفری مسئول تیم پایش گزارشی از مراکزی که پایش انجام پذیرفته بود ارائه نموده و نقاط ضعف و قوت واحدها را تشریح نمود.

مسئول تیم پایش، عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کاشان را به نسبت دیگر دانشگاه ها ی ارزیابی شده مطلوب ارزیابی کردند.

دکتر حسین نیکزاد ضمن تشکر از تیم پایش ارزیابی عملکرد توسط وزارت متبوع را مثبت دانسته و افزودند؛ نتایج حاصله از این پایشها می تواند در پیشبرد اهداف سیستم و اصلاح فرایندها بسیار تاثیر گذار باشد.

ساعت : 13:5 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 37 / تعداد نمايش :198

سامانه ها