خبر مدیریت توسعه

برگزاری جلسه کمیته سرمایه انسانی دانشگاه با موضوع تصویب دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان

جلسه کمیته سرمایه انسانی دانشگاه با موضوع تصویب دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان در تاریخ 31/4/96 در دفتر معاون محترم توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه برگزار شد . در این جلسه دوره های آموزشی پیشنهادی دفتر حقوقی ، هسته گزینش ، معاونت تحقیقات و فناوری ، معاونت غذا و دارو و معاونت درمان بررسی و20 عنوان دوره آموزشی تصویب شد. همچنین گواهی نامه های آموزشی ارائه شده توسط کارکنان بررسی و با اختصاص امتیاز آموزش ضمن خدمت به 16 مورد از گواهی نامه های ارائه شده ، موافقت گردید.

در این جلسه معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر لزوم تدوین مجموعه دوره های آموزشی شغلی و مدیریتی جهت انتصاب و ارتقاء کارکنان در سطوح بالاتر شغلی تأکید نمودند.

ساعت : 12:20 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :37