مطالبات دانشگاه از سازمانهای بیمه ای به مرز 110 میلیارد تومان رسید

مدیر امور مالی دانشگاه در خصوص وضعیت مطالبات از سازمانهای بیمه ای اظهار داشت: سازمانهای بیمه ای بابت صورتحساب­های ارسالی بیماران نزدیک به 110 میلیارد تومان بدهکارند. که در این بین سازمان تأمین اجتماعی با مبلغ 70 میلیارد تومان در ردیف اول بدهکاری به دانشگاه می باشد.

وی گفت: از آنجاییکه نزدیک به 50% از منابع دانشگاه به درآمدهای وصولی از سازمانهای بیمه ای وابسته است تأخیر در پرداخت این منابع توسط موسسات بیمه ای دانشگاه را دچار چالش­های اساسی در کلیه بخش­های بهداشتی، درمانی و آموزشی می نماید. که این موضوع می تواند امر خدمت رسانی به بیماران را تضعیف نماید.

آقای بهشتی افزود: براساس تمهیدات در نظر گرفته شده، جهت پرداخت بخشی از مطالبات پرسنلی تا قبل از پایان سال جاری اعم از کارانه و اضافه کار، منابع مالی مورد نیاز در حال تأمین می باشد تا خللی در امر خدمت رسانی به بیماران و کاهش انگیزه به پرسنل خدوم و زحمتکش بخش سلامت وارد نشود.

مدیر امور مالی دانشگاه اظهار امیدواری نمود که مسئولین سازمانهای بیمه ای هر چه زودتر تکلیف بدهی های دانشگاه را مشخص تا طرح نوپای سلامت همچنان پابرجا بماند.

وی در پایان اظهار داشت مجموعه مدیریت امور مالی دانشگاه با تمام توان و تلاش خود سعی نموده تا حداکثر استفاده بهینه از منابع دانشگاه را با اولویت پرداختهای پرسنلی انجام دهند.

ساعت : 15:27 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :336