اخذ نمودار تشکیلاتی جدید دانشگاه از وزارت متبوع

آقای دکتر فرزندی پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام نمود، نمودار تشکیلاتی جدید دانشگاه که به تأیید اعضای هیأت امنا و به امضاء مقام عالی وزارت رسیده، اخذ گردیده است. وی افزود از نکات برجسته این نمودار تشکیلاتی افزایش تعداد معاونت های دانشگاه از 4 معاونت به 7 معاونت می باشد.

لازم به ذکر است در نمودار تشکیلاتی مصوب قبلی دانشگاه که مربوط به سال 1375 بوده است، معاونت های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی به صورت ادغام در قالب یک معاونت و معاونت های درمان و غذا و دارو نیز به صورت ادغام و تحت عنوان یک معاونت در نظر گرفته شده بودند که خوشبختانه با پیگیری به عمل آمده، هر یک از معاونت های مذکور با لحاظ تشکیلات زیرمجموعه مربوط به صورت مستقل در نمودار تشکیلاتی جدید دانشگاه درج و تأیید گردید و بدین لحاظ نمودار مذکور ارتقاء یافته است. همچنین تعداد پست های ستادی، مدیریت ها و ادارات زیرمجموعه معاونت ها نیز در نمودار مصوب جدید افزایش یافته است.

وی همچنین اظهار امیدواری نمود با پیگیری های در دست اقدام، به زودی تشکیلات تفصیلی ستاد دانشگاه و بیمارستان های تحت پوشش نیز از وزارت متبوع اخذ و به مورد اجرا گذاشته شود.

ساعت : 15:29 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :604