دیدار معاون توسعه با مدیران و کارکنان حوزه های مختلف این معاونت

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در طی ماه گذشته به صورت جداگانه با مدیران و کارکنان حوزه های مختلف این معاونت دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر حسین نیکزاد در دیدار با این حوزه ها، توجه به نیروی انسانی ، اجرای تشکیلات دانشگاه، بهبود و کیفیت عملکرد، توجه به امور ر فاهی و سلامت و تسهیلات کارکنان را جزء اولویت های معاونت توسعه عنوان کرد.

وی، آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی، به روز رسانی پرداخت های پرسنلی، نظارت و برنامه ریزی در خصوص منابع ومصارفاعتبارات دانشگاه، استفاده بهینه از زمان و شرایط در جهت پیشبرد هرچه بهتر پروژه های عمرانی دانشگاه را جز مهمترین اقدامات و انتظارات این معاونت برشمرد.

این گزارش حاکیست: مدیران حوزه های مختلف معاونت توسعه نیز در این دیدارها، ضمن معرفی و بیان شرح وظایف هر یک از پرسنل، اهم مشکلات و چالش های موجود در حوزه مدیریت خود را از جمله کمبود نیروی انسانی متخصص، فقدان فضای فیزیکی مناسب و... بیان کردند.

ساعت : 9:23 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :180