در راستای طرح تحول سلامت:

معاون توسعه دانشگاه از پروژه های عمرانی بازدید کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در راستای بررسی اجرای پروژه های عمرانی مرتبط با طرح تحول نظام سلامت از روند پیشرفت فیزیکی این پروژه ها بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر حسین نیکزاد هر هفته چگونگی پیشرفت پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت را مورد بررسی قرار می دهد.

دکتر حسین نیکزاد، همچنین عملکرد پیمانکاران طرف قرارداد در هر یک از این پروژه ها را در جهت تکمیل و راه اندازی هر چه سریعتر پروژه ها مورد بازبینی قرار می دهد.

وی گفت: انتظار می رود با توجه به فرجه زمانی تا افتتاح پروژه ها، با همت و تلاش مضاعف همه مسئولین و مدیران مجموعه بتوان نسبت به تکمیل و تجهیز پروژه ها اقدام نمود.

وی از حمایت خیرین سلامت و کلیه مسئولین شهرستان در احداث و تکمیل پروژه ها نیز تشکر و قدردانی کرد.

این گزارش حاکیست در این دیدارها سید حمیدرضا مژگانی مدیر دفتر فنی  و نظارت بر طرح های عمرانی، علی کوهی مدیر بودجه و برنامه ریزی منابع، سید رضا سجادی مدیر امور پشتیانی و رفاهی و سید محمد بهشتی مدیر امور مالی نیز حضور داشتند تا از نزدیک مشکلات حین عملیات اجرای پروژه ها را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام کنند.

ساعت : 9:26 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :150