برگزاری جلسه ساماندهی قراردادهای غیردرمانی دانشگاه

جلسه ساماندهی قراردادهای غیردرمانی با حضور معاون توسعه دانشگاه روز سه شنبه مورخ 17/5/96 در دفتر این معاونت برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، دکتر حسین نیکزاد، با تاکید بر اهمیت احصا درآمدهای حاصل از قراردادهای غیردرمانی ، شناسایی خدمات قابل واگذاری و تلاش در جهت درآمد زایی را در اولویت کارهای سالجاری عنوان کرد.

برپایه این گزارش: در این جلسه گزارشی از وضعیت قراردادهای غیردرمانی توسط زهره ستوده مسئول اداره درامد ارائه گردید .

گفتنی است در این نشست ضمن بررسی گزارش عملکرد قراردادهای دانشگاه با بیان مشکلات موجود تصمیمات لازم اتخاذ گردید .

ساعت : 14:2 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :167