جلسه ساماندهی کسورات بیمه ای بیمارستانهای تابعه دانشگاه برگزار شد

جلسه ساماندهی کسورات بیمه ای بیمارستانهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر حسین نیکزاد ، کارشناسان ناظر سازمانهای بیمه گر ، مدیر امور مالی دانشگاه و مسئول درآمد بیمارستانهای دانشگاه برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه در این نشست درخصوص روند اجرای بررسی پرونده بیمارستان بستری بحث و تبادل نظر شد .

دکتر حسین نیکزاد مهمترین هدف از برگزاری این جلسات را ارائه بهترین راهکار در جهت سهولت فرآیند بستری تا ترخیص بیمارستان و ارائه خدمات با کیفیت به مردم دانست .

وی ضمن تشکر از سازمانهای بیمه گر همکاری و مساعدت بیشتر ایشان را درخصوص شناسایی عوامل و گلوگاههایی که باعث کندی و چالش در رسیدگی به اسناد بیمه ای می شود خواستار شد .

ساعت : 14:3 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :146