برگزاری جلسات پایش عملکرد شش ماهه اول سال 96 واحدهای تابعه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از تاریخ 18/7/96 لغایت 5/8/96  جلسات پایش عملکرد شش ماهه اول سال 96 واحدهای تابعه دانشگاه برگزار می گردد .

دکتر حسین نیکزاد ارائه خدمات با کیفیت در جهت رضایت مندی مردم ، دانشجویان و کارمندان دانشگاه را  مهمترین هدف عنوان کرد .

وی افزود : انتظار می رود  کلیه سرپرستان و مسئولین، با توجه به نامگذاری سال 96 به نام سال اقتصاد مقاومتی ، تولید –اشتغال ضمن صرفه جویی، نسبت به ساماندهی فعالیتها و هزینه کرد بر مبنای اعتبارات مصوب عمل نمایند .

ایشان ضمن تاکید به مدیران مجموعه درخصوص پیگیری دریافت اعتبارات از وزارت متبوع ، به روزرسانی سامانه های مالی و بودجه را جزء اولویت و اهم اقدامات معاونت دانست و گفت : این معاونت از کلیه راهکارها و پیشنهادات مسئولین واحدها جهت افزایش درآمد و کاهش هزینه ها استقبال و درآمد مکتسبه جهت تامین و بهبود فعالیتهای رفاهی ، عمرانی و ... واحد منظور خواهد شد .

لازم به ذکر است؛ این جلسات با حضور سرپرست و مسئول امور مالی واحد مربوطه ، مدیر بودجه و برنامه ریزی منابع ، مدیرامور مالی ، مشاور اداری مالی دانشگاه برگزار می شود .

ساعت : 8:32 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :155