تبریک معاون توسعه دانشگاه به مناسبت روز حسابدار

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی 15 آذرماه "روز حسابدار" را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، متن پیام تبریک دکتر حسین نیک زاد به شرح ذیل است:

پانزدهم آذر ماه به نام روز حسابدار نامگذاری شده است به یقین هرآنچه به حساب و کتاب و عدد و رقم مربوط می‌شود٬ چشم تیز می‌خواهد و دقتی بالا که اگر نباشد قطعا می‌تواند در سرنوشت مالی یک سازمان٬ شرکت و یاد نهاد اثرگذار باشد. از همین رو توجه به حوزه مالی و اختصاص یک روز در تقویم به حسابداران نشان از جایگاه ویژه آنان است.

روز حسابدار را باید فرصتی ارزشمند برای شناساندن و بالابردن سطح آگاهی عمومی از نقش حسابداران دانست و اذعان نمود که حسابداری تنها یک شغل عادی نیست بلکه یک حرفه است و برای کارکردن در این شغل به دانش حرفه ای و تخصص نیاز است.

همکاران سختکوش، متخصص و خدوم حوزهمالی و حسابداری، در راستای نیل به اهداف سازمان و رضایتمندی هر چه بیشتر اهتمام ورزیده و بی شک تلاش های آنها در ایجاد شفافیت، ارتقای پاسخگویی‌، فراهم کردن چارچوبی برای تصمیم‌گیری، تخصیص کارامد و بهینه منابع، آگاهی از محدودیت ها، فرصت ها، تهدیدها و... بسیار مفید و سودمند است.

اینجانب روز و هفته حسابدار را به همه همکاران در این حرفه تبریک عرض نموده و امید است با همراهی و همدلی، حوزه نظام سلامت دانشگاه را به نظامی کارآمد و موثر متحول سازیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

دکتر حسین نیک زاد

ساعت : 12:7 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :291