نشست شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد

نشست شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع ، مدیر حراست، مدیر دفتر بازرسی و نظارت بر عملکرد و جمعی از مدیران امور مالی، بودجه، دفتر حقوقی، منابع انسانی، پشتیبانی، اداره منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، مسئول اداره تدارکات روز یکشنبه مورخ 1402/3/28در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه در این نشست در خصوص مسایل مالی، اداری، پروژه های بهداشتی درمانی، پروژه های عمرانی ،منابع انسانی و... بحث  و تبادل نظر شد.

این گزارش حاکیست: بررسی اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی مرکز نازایی کلینیک امام رضا(ع)، بررسی روند اجرای پروژه خوابگاه کیهان، شناسایی ماشین های اسقاطی واحد های محیطی دانشگاه و انجام اقدامات لازم جهت افزودن به مزایده مربوطه و .... از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 16:29 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  4 / 1402 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :239

مدیریت دانش