در جلسه شورای مدیران حوزه توسعه صورت گرفت:

تقدیر از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه

به مناسبت 15 دی ماه سالروز صدور فرمان بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و تشکیل نهاد گزینش، از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه تقدیر شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه درجلسه شورای مدیران این حوزه، از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش تشکر کرد.

دکتر حسین نیک زاد، به کسب رتیه های برتر و عالی هسته گزینش دانشگاه طی چند سال اخیر با توجه به دامنه وسیع کار آن ها اشاره کرد و آن را نشان از همکاری و دقت اعضای این هسته دانست.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه نیز در این جلسه، گفت: گزینش چشم بینای دستگاه است که برای سالم سازی دستگاه تلاش می کند.

دکتر علیرضا مفرح،کسب رتبه های عالی توسط هسته گزینش دانشگاه را نشانه کارآمدی و درست اندیشی این مجموعه عنوان کرد.

زهرا سادات خادم سرپرست هسته گزینش دانشگاه نیز در ادامه، گزارشی از عملکرد و اقدامات هسته گزینش در حوزه های مختلف طی سال گذشته را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: در پایان این نشست ضمن قدردانی از محمود نعمتیان مدیر سابق هسته گزینش، با اهدا لوح تقدیر و هدیه از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 9:57 -  روز  : شنبه  - 15 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :92