تبریک معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، متن پیام جناب دکتر حسین نیک زاد به شرح ذیل است

.پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی  قهرمان کربلا،اسوه نیکی‌ها و پرستار دل‌های زخم دیده  خرابه‌های شام، عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار است.
به یقین نامگذاری این روز بزرگ به نام  روزپرستار موقعیت مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری؛ یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت.  امروز جامعه پرستاری  به نیروی عظیمی مبدّل گشته که مسئولیت پر ارزش خود در تامین سلامت جامعه را با انگیزه های الهی به انجام می رساند.

با درود و سپاس به شما بندگان برگزیده خدا که در خط اول مراقبت از بیماران و مددجویان با بهره گیری از دانش، معرفت، تجربه و مهارت و درسایه عطوفت، مهربانی و نوعدوستی، در لحظات سخت و طولانی بیماری، با از خودگذشتگی و ایثار بیماران و دردمندان را در بازیابی سلامت خودیاری می نمایید.

اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

دکتر حسین نیک زاد

ساعت : 19:29 -  روز  : جمعه  - 21 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :203