نشست رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری و مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت با معاون توسعه مدیریت دانشگاه و مدیران این حوزه

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر ابرازه مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت نیز در این جلسه، هدف این چنین جلساتی را طرح پیشنهادات و راهکارهای مناسب در زمینه ارتقای کیفی نیروی انسانی عنوان کرد تا زمینه ساز برنامه ریزی و سیاست گذاری بهتر شود.

دکتر پاکدل رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری در این نشست، بازدیدهای میدانی مدیران را فرصت مناسبی برای شناخت و آشنایی با حوزه های کاری عنوان کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست ضمن خیرمقدم به مدعوین، بر اهمیت نیروی انسانی هر سازمان در دنیای امروزی تاکید کرد.

دکتر حسین نیک زاد، ضمن تاکید بر انتخاب صحیح و متناسب با تخصص نیروی انسانی، اظهار داشت: ایجاد انگیزه راهکار مناسبی برای بروز خلاقیت نیروی انسانی در سازمان هاست.

وی، وجود نیروی متخصص را در دانشگاه های علوم پزشکی مهم دانست و گفت: این نیرو زمینه ساز ارائه خدمات باکیفیت است.

لازم به ذکر است: در این نشست، معاون بهداشتی، مدیران توسعه سازمان و تحول اداری، منابع انسانی، برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد، امور مالی، دفتر فنی و جمعی از مسئولین و کارشناسان وزارتی و نیز مدیران امور اداری واحدهای دانشگاه حضور داشتند.

ساعت : 8:34 -  روز  : شنبه  - 1 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1025