پیام تبریک معاون توسعه و منابع دانشگاه به مناسبت روز حسابدار

معاون توسعه و منابع دانشگاه به مناسبت 15 آذرماه روز حسابدار پیام تبریکی را صادر کرد. متن پیام دکتر علیرضا مفرح به شرح ذیل است: حسابداری به عنوان یکی از مشاغل مهم و حساس در هر نهاد و سازمان بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف سازی در کار خود بنیه مالی سازمان را تقویت نماید. حرفه حسابداری از طریق ارائه اطلاعات درست به مدیران نقش بسزایی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی هر سازمانی دارد و تنها حسابداران هستند که می‌توانند به اعداد معنا ببخشند. این‌جانب پانزده آذرماه، روز حسابدار و حسابداری را به‌تمامی حسابداران و تلاشگران در حوزه‌های مالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق شما عزیزان را در تمامی عرصه‌های زندگی دارم.

دکتر علیرضا مفرح

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

ساعت : 11:44 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :493