سیزدهمین جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد

سیزدهمین جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در روز شنبه مورخ 99/06/22 در دفتر معاونت توسعه برگزار شد.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی از قران کریم آغاز شد مصوبات جلسه قبل قرائت و گزارش مدیران در خصوص اجرایی شدن آنها ارائه شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه ضمن تاکید بر اجرای دقیق و به موقع مصوبات، خواستار حساسیت بیشتر مدیران در پیگیری و اجرای مصوبات مربوط به کارکنان شدند.

در همین راستا مدیران امور مالی و برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه آمادگی خود برای پرداخت کارانه و اضافه کار پرسنل مراکز درمانی را اعلام و خواستار ارسال هرچه سریعتر گواهی های مربوطه برای پرداخت مطالبات کارکنان شدند.گفتنی است گواهی های مزبور بصورت ماهیانه توسط واحدهای محل خدمات کارکنان تهیه و به امور مالی ارسال می گردد.

ساعت : 16:1 -  روز  : شنبه  - 22 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :87