دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با کارکنان هسته گزینش بمناسبت 15 دی ماه سالروز تشکیل هسته گزینش

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بمناسبت 15 دی ماه سالروز صدور فرمان رهبر و معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی« رضوان اله تعالی علیه» در امر تشکیل هسته گزینش با مدیر و پرسنل هسته گزینش دانشگاه دیدار کرد.

دکتر مرادی در این دیدار پس از بازدید از واحدهای مختلف آن هسته ، در نشست صمیمانه خود با همکاران شاغل در هسته گزینش، ضمن استماع موضوعات مدنظر آنان، از تلاشها و خدمات دلسوزانه و مجدانه آنان در راستای گزینش بهترینها برای دانشگاه  تشکر نمودند.

در پایان این نشست، با اهدای گل و لوح از همکاران آن هسته تقدیر شد.

ساعت : 11:19 -  روز  : سه شنبه  - 16 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :914

مدیریت دانش