آزمون جذب نیروهای شرکتی مورد نیاز دانشگاه برگزار شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از برگزاری آزمون جذب نیروهای شرکتی مورد نیاز خبر داد.

دکتر مرادی با اعلام این خبر گفتند: با توجه به نیاز دانشگاه و بر اساس مصوبه کارگروه ساماندهی منابع انسانی دانشگاه و مجوزهای صادره از وزارت متبوع، فراخوان بکارگیری نیرو در رشته های شغلی "حسابدار"، "کارشناس امور حقوقی" ، "کارشناس تربیت بدنی" و "نگهبان"در مهرماه سال جاری منتشر و ثبت نام متقاضیان انجام شد، لیکن به دلیل شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری آزمون وجود نداشت.

ایشان افزودند: با کاهش آمار مبتلایان و تغییر وضعیت بحرانی شهرستان کاشان، فرصت مجددی در دی ماه برای ثبت نام  متقاضیان فراهم شد و پس از انجام مقدمات لازم، آزمون جذب نیروهای موصوف در روز پنجشنبه مورخ 99/11/2 در دو نوبت صبح و عصر با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

لازم به ذکر است در این آزمون مجموعاً حدود 800 نفر داوطلب شرکت کردند و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

ساعت : 11:2 -  روز  : شنبه  - 4 /  11 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1250

مدیریت دانش