پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز مهندس

در این پیام آمده است:

امروز روز مهندس است، به بمناسبت سالروز تولد ابو جعفر محمد بن محمد بن حسن توسی ، مشهور به خواجه نصیرالدین در 5 اسفند سال579  در توس. او که شاعر ، فیلسوف ، متکلم ، فقیه ، دانشمند ، ریاضی دان و منجم بزرگ ایرانی در سده هفتم بود.

یادمان نرود که خداوند؛ ماهرانه مهندسی کرد و مدبرانه آفرید

بر پایه هندسه و ریاضیاتِ خدایی‌اش؛

موازنه کرد

سنجید

و خلق کرد جهانی را؛

که به هیچ باد و طوفان و سیل و گذرِ زمانی،

در هم نمی‌ریزد

مهندسی درواقع علم خدا در طبیعت است
فقط یک مهندس است که به قدرت خداوند از این زاویه نگاه می‌کند
و تنها در نگاه یک مهندس هیچ‌ چیز نمی‌تواند خارج از منطق و نظم اتفاق بیفتد

در جهان چیزی گران‌بهاتر از انسان و در انسان چیزی گران‌بهاتر از اندیشه نیست. بعد از عظمت هستی و زیبایی‌های خالق، آنچه ساخته دست بشر است و نظرها را به خود جلب می‌نماید حاصل اندیشه و فکر مهندس است.
اینجانب به بهانه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین توسی و نامگذاری روز مهندس، این روز را به همه مهندسینی که سختی‌ها و مشقت‌های رسیدن به این جایگاه را لمس کرده‌اند و صادقانه و دلسوزانه در مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کاشان تلاش می نمایند تبریک و تهنیت عرض نموده و از یگانه مهندس و مدبر هستی، برای آنان سرافرازی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.

لازم به ذکر است آقای دکتر مرادی به همین مناسبت در ساعات اولیه روز سه شنیه 5 اسفند با حضور در اداره منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه و مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه، این روز را به همکاران مهندس تبریک گفتند.

ساعت : 7:56 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :245

مدیریت دانش