• 1399/09/19 - 11:08
  • /ZZXz

جلسه آسیب‌شناسی نتایج ارزیابی عملکرد شاخصهای عمومی سال ۹۸ مربوط به اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی نتایج ارزیابی عملکرد سال 98 شاخصهای مربوط به اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 1399/09/18 با حضور نماینده اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا آقای رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه توضیحاتی در خصوص نحوه ارزیابی دستگاههای اجرایی در جشنواره شهید رجایی و شیوه نامه‌های مربوط ارائه نمودند. در ادامه به مقایسه امتیازات شاخصهای مربوط به آن اداره در سال 97 (شاخص مدیریت سبز: 5 درصد تحقق، شاخص مناسب سازی فضاهای اداری: 15/2 درصد تحقق) و سال 98 (شاخص مدیریت سبز: 33/3 درصد، شاخص مناسب سازی فضاهای اداری: 97 درصد) پرداخته شد.

با این وصف علی رغم افزایش امتیازات شاخصهای مورد اشاره در سال 98، انتظار می رود تلاش مضاعفی از سوی آن اداره به منظور ارتقا حداکثری امتیازات شاخصهای مربوط صورت پذیرد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری