• 1402/10/12 - 15:19
  • /ZaYQ

دومین جلسه هماهنگی برگزاری کانون ارزیابی شایستگی نیروهای جدیدالاستخدام برگزار گردید

دومین جلسه هماهنگی برگزاری کانون ارزیابی شایستگی نیروهای جدیدالاستخدام دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 11/10/1402 با حضور سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و سایر عوامل اجرایی کانون دردفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه مدیر توسعه سازمان و تحول اداری در مورد نحوه اجرای کانون طبق شیوه‌نامه ابلاغی وزارت متبوع و وظایف تیم اجرایی توضیحاتی ارایه نمود.

دکتر رضا رضائی در ادامه  به امکانات و الزامات مورد نیاز اشاره کرد و افزود لزوم امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای پنل هایی که برای ارزیابی نیروهای جدید الاستخدام ایجاد می‌شود امری ضروری و بسیار مهم است .

در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز  بر حسن اجرای کانون طبق شیوه‌نامه‌های ابلاغی تاکید کرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری
مدیر سایت