• 1399/09/11 - 12:28
  • /ZPWz

جلسه آسیب‌شناسی نتایج ارزیابی عملکرد سال ۹۸ شاخص‌های مربوط به معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

جلسه آسیب‌شناسی نتایج ارزیابی عملکرد سال ۹۸ دانشگاه در مورد شاخص‌های مربوط به معاونت بهداشتی دانشگاه در روز سه‌شنبه مورخ 99/09/11 با حضور جانشین معاون بهداشت دانشگاه جناب آقای دکتر دلاوری و آقای رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و همچنین مسئولان واحدهای معاونت بهداشتی، در سالن جلسات آن معاونت برگزار شد.

در این جلسه مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه به ارائه گزارش اجمالی از عملکرد معاونت بهداشتی طی چهار ساله اخیر ارزیابی (سال 95: 94 درصد، سال 96: 88 درصد، سال 97: 88/4 درصد، سال 98: 79/52 درصد) پرداختند. در ادامه آقای دکتر دلاوری با اشاره به توانمندی مسئولان و کارشناسان آن حوزه و فعالیت واحدهای مختلف معاونت بهداشتی دانشگاه، بر لزوم تنظیم مستندات مربوط به شاخص‌های اختصاصی آن معاونت، تأکید نمودند.

سپس کارشناس تحول اداری دانشگاه با ارایه بازخوردهای سامانه ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی (تسما)، توضیحاتی در خصوص علل عدم کسب امتیاز هر شاخص و نحوه مستندسازی شاخص‌ها ارائه کردند. در خلال مباحث مطروحه، مسئولان واحدهای معاونت نظرات و دیدگاه‌های خود را بیان نموده و بر پیگیری نظرات ارایه شده از طریق تعامل با معاونت بهداشتی وزارت متبوع، تأکید شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری