• 1400/03/08 - 13:09
  • /ZxXz

کارگاه آموزشی توجیهی آشنایی با سامانه مهندسی مشاغل در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

این کارگاه در روز سه شنبه مورخ 1400/03/04 به منظور آشنایی اعضای کمیته‌های فرعی مهندسی مشاغل دانشگاه (19 کمیته فرعی) برگزار شد.

دکتر رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه در این‌باره گفت: تاکنون فقط اعضای کمیته اصلی مهندسی مشاغل دانشگاه‌ها به سامانه دسترسی داشتند ولی با ارتقاء سامانه مذکور از سوی مرکز تحول وزارت طی یک فرایند حدودا یک ساله و همکاری مدیریت‌های توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه‌ها، اعضای کمیته‌های فرعی نیز به سامانه دسترسی دارند.

دکتر رضائی در ادامه افزود: اعضای کمیته‌های فرعی دانشگاه با رعایت مقررات و در محدوده اختیارات تفویض شده به آنان صورتجلسات خود را که شامل ارتقا طبقه استحقاقی و ارتقاء رتبه پایه و ارشد کارکنان می‌باشد در سامانه تأیید و امضاء خواهند نمود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری