• 1398/10/30 - 11:44
  • /ZPUz

اخذ گزارش مقبول برای پنجمین دوره متوالی از حسابرس منتخب هیات امناء در زمینه عملکرد مالی سال 97

جلسه هیات امناء در روز گذشته با حضور ریاست محترم دانشگاه و کلیه اعضاء و برخی از مدیران دانشگاه در دفتر دبیر مجامع و هیات امناء دانشگاه ها برگزار گردید.در این جلسه حسابرس مستقل منتخب هیات امناء ،گزارشی از عملکرد مالی سال 97 دانشگاه را ارائه و ضمن مقبول بودن عملکرد مالی سال مذکور، به تشریح اقدامات انجام شده و تجزیه وتحلیل شاخصهای مالی پرداخت.

در ادامه این جلسه پس از ارائه گزارش توسط حسابرس مستقل، اعضاء هیات امناء دانشگاه از مدیریت و مجموعه امورمالی در راستای اخذ گزارش مقبول از حسابرس، تقدیر وتشکر به عمل آوردند.

در این جلسه اعضاء هیات امناء تکالیفی را در جهت به نتیجه رسیدن نهایی اقدامات انجام شده تعیین و مقرر گردیدگزارش این اقدامات در جلسه هیات امناء سال اینده ارائه گردید.