• 1397/06/05 - 13:03
  • /ZRSz

از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه تجلیل شد

از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه در جلسه هیات رئیسه به مناسبت یکم شهریور ماه، زاد روز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک و پنجم شهریور به مناسبت میلاد محمد زکریای رازی به عنوان روز داروساز در تاریخ 4/7/97 تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این جلسه، از زحمات جامعه پزشکی و داروساز در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تقدیر کرد و حضور دائمی پزشکان به ویژه متخصصین در مراکز درمانی بخصوص در ایام تعطیل را از قابلیت های دانشگاه برشمرد.

دکتر کوچکی گفت: پزشکان آسایش و آرامش خاطر خود را در راه تأمین سلامت بیماران هزینه می کنند تا بتوانند رنج بیماران را کاهش دهند.

وی افزود: در تکمیل زنجیره ارزشمند درمان برای یک بیمار، بدون شک، داروساز یکی از اصلی ترین حلقه های به هم تنیده شده و موثر مورد نیاز در این مسیر مقدس است که در تلاش برای شفای بیمار نقشی بی مانند دارد.

لازم به ذکر است: در پایان این نشست با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه از پزشکان عمومی و متخصص و داروساز نمونه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تقدیر و تجلیل شد.