• 1397/06/05 - 13:05
  • /ZTSz

از کارمندان دانشگاه تجلیل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه جمعی از مدیران ستادی به مناسبت "روز کارمند" چهارم شهریورماه، از کارمندان ستاد مرکزی با اهداء شاخه گل و شیرینی روز یک شنبه مورخ 4/6/97 تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حسین نیک زاد همچنین در پیامی این روز را به تمامی همکاران دانشگاهی تبریک گفتند.

در بخشی از این پیام آمده است:

به طور حتم بار سنگین پشتیبانی نیروهای تخصصی دانشگاه بر عهده کارمندان زحمتکش قرار دارد و هیچ تلاشی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب‌رجوع بدون همت این عزیزان موفق نخواهد بود.

از این رو، ضمن درود به روح مطهر شهیدان رجایی و باهنر و گرامیداشت هفته دولت، سزاوار است این ایام را به همه کارکنان پرتلاش دولت به خصوص همکاران گرانقدر و خدوم خود در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک و تهنیت گفته و برای همه آنان آرزوی سربلندی و توفیق می نمایم.