• 1397/06/04 - 12:31
  • /ZQSz

اعطای تسهیلات بانکی به کارآفرینان حوزه سلامت

در راستای ایجاد فرصت های شغلی و کارآفرینی به کلیه متقاضیان شاغل در دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارکنان و اشخاص حقیقی و حقوقی تسهیلات اشتغال پرداخت می شود.

دکتر حسین نیک زاد دبیر کارگروه کارآفرینی و اشتغال دانشگاه با اشاره به ارائه این تسهیلات گفت: متقاضیان باید طرح های عملیاتی خود در حوزه سلامت را به کارگروه مربوطه مستقر در ستاد دانشگاه ارائه نمایند و پس از تصویب طرح توسط کارگروه جهت دریافت تسهیلات به ستاد اشتغال شهرستان معرفی خواهند شد.

یادآور می شود فرایند مربوطه در سایت ستاد دانشگاهی کارآفرینی و اشتغال به آدرس http://karafarini.kaums.ac.ir بارگذاری شده است.