• 1401/12/28 - 17:02
  • /ZHEz

انبارگردانی واحدهای تابعه دانشگاه انجام شد

مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از انجام انبارگردانی واحدهای تابعه دانشگاه خبر داد...

به گزارش، روابط عمومی معاونت توسعه، سید رضا سجادی، با اشاره به دستورالعمل شماره 8 نظام نوین مالی ابلاغی از طرف وزارت متبوع و مصوبات کمیته انبارگردانی، اظهار داشت: بازدید از انبارها و شمارش کالاهای موجود در آن از تاریخ 1401/12/20 شروع شد.

وی گفت: انبارگردانی کلیه واحدها طبق آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ها، در راستای اجرای نظام نوین مالی به طور سالیانه و با حضور نماینده حسابرس مستقل دانشگاه انجام می شود.

سجادی افزود: پس از شمارش کالا در انبارها، میزان موجودی به طور فیزیکی با موجودی در سیستم نرم افزار تعهدی مقایسه و در صورت وجود مغایرت های احتمالی نسبت به اصلاح آن اقدام می گرد.

مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه با اشاره به بازدید و نظارت مشاور مالی و اداری رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در روز چهارشنبه  1401/12/4 ار روند انبارگردانی تصریح کرد: این انبارگردانی به مدت 5 روز در تاریخ 1401/12/24به پایان رسید.