• 1399/06/10 - 13:56
  • /ZQVz

اولین جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه در سال 1399 برگزار گردید.

اولین جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه در سال 1399 با حضور اعضاء در روز دوشنبه مورخ 05/27/ 99 ساعت 12 صبح در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد.

در ابتدا آقای رضا رضائی دبیر کمیته و مروج بهره‌وری دانشگاه با توجه به پایان عضویت برخی اعضاء قبلی و حضور اعضاء جدید، توضیحاتی در خصوص مبانی تشکیل کمیته و فرایند تدوین و محاسبه شاخص‌های بهره‌وری مورد تایید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان ارائه نمودند. در ادامه به مقایسه نتایج امتیازات بهره‌وری دانشگاه در سال‌های گذشته پرداخته و به ارتقاء رتبه دانشگاه از 32 در سال 96 به رتبه 16 در سال 97 (موضوع نامه شماره 634924 مورخ 03/11/98 سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان) اشاره کردند.

سپس آقای دکتر فرزندی‌پور معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص پیگیری مصوبات اجرا نشده و طرح در جلسات آینده کمیته تاکید نمودند.

نهایتا مقرر گردید در جلسه آینده مصوبات اجرا نشده جلسات قبلی کمیته، پیگیری و همچنین در خصوص نحوه استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری در بیمارستان‌های داوطلب دانشگاه، تصمیمات لازم اتخاذ گردد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری