• 1395/01/23 - 09:53
  • /ZEjz

اولین پایش مالی توسط ریاست دانشگاه در سال جدید

در پی پایشهای صورت گرفته از فرایند امورمالی دانشگاه،در سال جدید نیز این روند توسط ریاست دانشگاه دکتر محمد حسین اعرابی و با حضور دکتر مهرداد فرزندی پور،سید محمد بهشتی،ناصر قاسمی،رضا سجادی،ابولفضل هنرمند و امیرعباس جوادیان مستمر گردید.

با توجه به آغاز سال جدید و پایان سال مالی 94 فرایند بستن حسابهای سال قبل آغاز گردید.در همین راستا طبق سنوات قبل جلسات بررسی وتحلیل رویدادهای سال مالی قبل و مقایسه با سالهای گذشته در دستور کار جلسه هر هفته ای که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار می گردد قرار گرفت.

دکتر محمد حسین اعرابی در شروع جلسه با تبریک سال جدید به همه همکاران حوزه امورمالی، سال1395 را سال مدیریت بر منابع و مصارف در حوزه های درمانی و غیر درمانی بر شمردند و خاطرنشان کردند؛با مدیریت بهتر و تحلیل رویدادها و گزارشات سنوات گذشته خواهیم توانست نواقص موجود را رفع و با اطلاعاتی دقیقتر و کاملتر اهداف آینده را ترسیم نماییم که ما حصل آن خدمتگزاری بهتر به مردم عزیز خواهد بود.

در ادامه  جلسه با گزارشی از عملکرد حوزه درآمدی دانشگاه در سال1394 توسط امیرعباس جوادیان کارشناس اداره درامد دانشگاه ، عملکرد این حوزه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و همچنین مقرر گردید هر واحد ترازی از عملکرد مالی خود را در هفته های آینده ارائه نماید.