• 1401/12/16 - 09:43
  • /ZuEz

بازدید مشاور مالی و اداری رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های بهداشتی درمانی دانشگاه

مشاور مالی و اداری رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه سرپرست اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد، مدیر اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی و رییس اداره تدارکات دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1401/12/15 از پروژه های بیمارستان یکصد تخت خوابی امام حسن مجتبی(ع) شهر آران و بیدگل و مرکز جامع سلامت شهر ابوزید آباد بازدید و از نزدیک در جریان عملیات اجرایی و پیشرفت پروژه قرار گرفتند...

مشاور مالی و اداری رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه سرپرست اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد،  مدیر اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی و رییس اداره تدارکات دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1401/12/15 از پروژه های بیمارستان یکصد تخت خوابی امام حسن مجتبی(ع) شهر آران و بیدگل و مرکز جامع سلامت شهر ابوزید آباد بازدید و از نزدیک در جریان عملیات اجرایی و پیشرفت پروژه قرار گرفتند.

نبی اله تازنگ مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه در این بازدید ضمن مذاکره با پیمانکاران و مهندسین ناظر پروژه ها نظریات ارشادی خود را در اجرای هر چه بهتر و سریعتر پروژه ها اعلام و خواستار اتمام پروژه ها و تحویل آنها در سه ماهه اول سال 1402 شد.