• 1394/05/17 - 08:28
  • /ZLDz

برنامه کوه نوردی کارکنان دانشگاه

به منظور ترویج فرهنگ ورزش در بین کارکنان و سلامتی و پویایی هرچه بهتر آنان کوهپیمایی کارکنان دانشگاه، در فضایی آکنده از شور و نشاط دوشنبه ها برگزار می شود.

کارکنان علاقه مند دانشگاه می توانند هر هفته با شرکت در کوهپیمایی نقش مهم ورزش را در ایجاد سلامتی و تندرستی و نیز در خودمراقبتی برجسته و نمایان سازند.

ضمنا تجمع کارکنان جهت حرکت دوشنبه هر هفته از ساعت 14:30 مقابل بیمارستان متینی می باشد.

کارکنان علاقه مند می توانند جهت ثبت نام با خانم علی ماندی با شماره 55540021 داخلی281 و آقایان باقرزاده وجاوید منش با شماره 55420001 معاونت بهداشتی تماس حاصل نمایند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی
  • کد خبر : 102074