• 1395/01/30 - 10:08
  • /ZFjz

برگزاری جلسات پایش مالی و وحدت رویه با کلیه واحدها در دفتر مدیریت امورمالی دانشگاه

با توجه به پایان سال مالی 94 و رویداد بستن حسابها و تهیه صورتهای مالی نشست فوق العاده در دفتر مدیریت امورمالی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا جلسات سید محمد بهشتی با اشاره به اهمیت تراز مالی هر واحد خواستار گزارشی از عملکرد هر مرکز درمانی و غیر رمانی به تفکیک شدند و خاطر نشان کردند؛ تراز مالی هر مرکز بیانگر نقاط ضعف و قوت در تصمیم گیری مدیران می باشد که با تحلیل و بررسی های کارشناسی و تخصصی می توان در تصمیم گیری های سودمند تر گامهای فراتری برداشته شود.

در این جلسات که با محوریت نهایی کردن اسناد و بستن حسابها تشکیل گردید، ابتدا کلیه واحدهای درمانی و بعد از آن غیر درمانی حضور یافتند و اهم فعالیتها مورد بررسی و پایش قرار گرفت.

در همین راستا مقرر گردید کلیه واحدها بعد از کنترل های نهایی، کلیه اسناد خود را تا آخر فروردین ماه نهایی و سامانه های مالی را یروزرسانی نمایند.همچنین مقرر گردید واحدها تنخوا ه دریافتی از ستاد را واریز و تسویه حساب مربوطه را به مدیریت امورمالی ارسال نمایند.