• 1397/06/14 - 12:50
  • /ZZTz

برگزاری جلسه هم اندیشی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مدیریت و پرسنل منابع انسانی دانشگاه

با عنایت برنامه ریزی های صورت گرفته برای برگزاری جلسات اختصاصی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مدیریت های حوزه آن معاونت ، جلسه ای در روز سه شنبه مورخ 97/5/30 با حضور آقای دکتر نیکزاد (معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه) ، سرپرست و پرسنل مدیریت منابع انسانی دانشگاه و مسئول دفتر محترم آن معاونت برگزار شد. در ابتدا آقای دکتر نیکزاد ضمن اشاره به جایگاه و اهمیت ویژه حوزه منابع انسانی، انتظارات و اولویت ها خود را در این حوزه بیان نمودند. در ادامه آقای حسن عرب سعیدی( سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه) ضمن معرفی واحدهای مختلف آن مدیریت و بیان شرح وظایف هر واحد و همچنین معرفی پرسنل شاغل در هر واحد به تفکیک وظایف محوله ، گزارشی از عملکرد سال 1396 واحدهای مختلف آن مدیریت را ارائه نمودند. پس از آن هریک از پرسنل توضیحاتی درخصوص وظایف و مسئولیت ها و مشکلات و نواقص موجود در فرآیند انجام امور را ارائه نمودند.

در پایان سرپرست مدیریت منایع انسانی دانشگاه ضمن جمع بندی موضوع ، مهمترین مشکل ومعضل گریبانگیر آن واحد را در حال حاضرکمبود شدید نیروی تخصصی دانستند و اعلام داشتند تربیت نیروی متخصص در حوزه منابع انسانی نیازمند کسب مهارت و تجربه عملی بوده و بایستی قبل از بروز بحران کمبود نیرو ، در این خصوص اقدام گردد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت توسعه