• 1390/09/20 - 12:18
  • /ZSAz

برگزاری چهارمین جلسه کمیته جذب دانشگاه

چهارمین جلسه کمیته به کار گیری نیروهای غیر استخدامی دانشگاه در سال 90 ساعت 16 روز شنبه مورخ 19/9/90 با حضور معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آقای دکتر فرزندی پور، مدیر حراست، نماینده اداره بازرسی، مدیر هسته گزینش دانشگاه، مدیر امور عمومی، مدیر توسعه و منابع انسانی دانشگاه ،مسئول دفتر کارآفرینی در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردید...

چهارمین جلسه کمیته به کار گیری نیروهای غیر استخدامی دانشگاه در سال 90  ساعت  16 روز شنبه مورخ 19/9/90 با حضور معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آقای دکتر فرزندی پور، مدیر حراست، نماینده اداره بازرسی، مدیر هسته گزینش دانشگاه، مدیر امور عمومی، مدیر توسعه و منابع انسانی دانشگاه ،مسئول دفتر کارآفرینی در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر فرزندی پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی در دانشگاه سخنانی را ایراد نمودند.

دراین جلسه اعضای کمیته به بیان دیدگاههای خود در رابطه با جذب نیرو پرداخته ودر خصوص نحوه برگزاری آزمون جذب نیروی خدمات بحث و تبادل نظر شد.

• کد خبر : 101909