• 1397/01/07 - 10:08
  • /ZWRz

تبریک ریاست محترم دانشگاه به مجموعه امورمالی به مناسبت عید نوروز

در دیداری که مجموعه امورمالی با دکتر ابراهیم کوچکی در سالن شهدا برگزار نمود ، ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک سال نو از خدمات شایسته این عزیزان تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

در دیداری که مجموعه امورمالی با دکتر ابراهیم کوچکی در سالن شهدا برگزار نمود ، ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک سال نو از خدمات شایسته این عزیزان  تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

در ابتداء این دیدار سید محمد بهشتی شمه ای از اقدامات صورت گرفته در سال 1396 را  ذکر کرده و سال گذشته را سالی پر مخاطره دانستند.

در ادامه ریاست محترم دانشگاه از چشم انداز 1404 سخن به میان آورده و خاطرنشان کردند؛ برای دستیابی به شاخص های مطلوب آینده ، باید بتوانیم منابع موجود را بطور صحیح مدیریت نماییم.ایشان مدیریت در مصرف را از ضروریات موجود دانسته و صرفه جویی در حامل های انرژی را از مهمترین عوامل موجود دانستند.