• 1396/05/08 - 12:19
  • /ZVQz

تهیه صورتهای مالی سال1395 اولویت مدیریت امورمالی

مدیر امورمالی دانشگاه بستن حسابهای سال1395 را نهایی دانسته و تهیه صورتهای مالی را اولویت اول این مدیریت دانست....

سید محمد بهشتی با اشاره به استقرار تیم حسابرسی در روزهای آینده ،تهیه صورتهای مالی را محور اصلی عملیات امورمالی ستاد دانست و خاطرنشان کرد؛ با توجه به سابقه درخشان امورمالی در سالهای اخیر در خصوص گزارشات حسابرس مستقل دانشگاه که در 2سال متوالی توانست با تهیه صورتهای مالی و عملکرد مطلوب در خصوص فعالیتهای انجام شده گزارش مقبول دریافت نماید صیانت از این رتبه برتر را سخت و دشوار دانست.

مدیر امورمالی دانشگاه حجم فعالیتهای امورمالی دانشگاه را چند برابر ظرفیت پرسنل فعال به کار دانست و افزود؛در سالهای اخیر با توجه به اجرای چندین برنامه عظیم از طرف وزارت متبوع ، فعالیتهای جاری پرسنل امورمالی افزایش بی رویه داشته و این امر باعث شده که مجموعه امورمالی با توجه به بازنشستگی تعدادی از همکاران، فشار کاری بیشتری را به نسبت سالهای قبل متحمل باشد.

سید محمد بهشتی در ادامه با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی و پایشهای مستمر دوره ای افزود؛ با برگزاری کارگاه های آموزشی در تمامی سطوح، و نظارت و پایشهای برنامه ریزی شده تلاش می کنیم با تمام مشکلات و موانع پیشرو چابکی مجموعه امورمالی را در تمامی واحدها حفظ نماییم.