- 1402/10/26 - 14:20
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZsJQ
جلسه ای مدیریت هزینه های سلف دانشجویی و اشپزخانه های مراکز درمانی دانشگاه برگزار گردید
جلسه مدیریت هزینه های سلف دانشجویی و آشپزخانه های مراکز درمانی دانشگاه در روز دوشنبه 25 دی ماه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: این جلسه با حضور مسئولین مالی و کارشناسان تغذیه بیمارستان ها و معاونت دانشجویی فرهنگی و مدیران ستادی در سالن شهید دکتر زارع برگزار شد.
بنابراین گزارش درابتدای این جلسه، گزارشی از وضعیت هزینه های سلف های دانشجویی و آشپزخانه های مراکز درمانی ارائه شد.
در ادامه : پیرامون اجرای فرایندهایی که به تبع آن از هر گونه هزینه های زائد و جلوگیری از پرت منابع صحبت و تبادل نظر گردید.
این گزارش حاکیست: عملکرد پیمانکاراننیز در زمینه طبخ و تهیه و توزیع غذا در سطح واحدهای تحت پوشش دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان نصب و راه اندازی سامانه های انبار بیمارستانی و نرمافزار بررسی آنالیز جزء پرس های غذا جهت کنترل بهینه و مدیریت هزینه ها از دیگر موضوعات جلسه بود.
نظر دهید