• 1402/04/05 - 16:29
  • /ZiFz

جلسه بررسی ساخت آشپزخانه مرکز آموزشی درمانی نقوی برگزار شد

به منظور بررسی ساخت آشپزخانه برای طبخ و توزیع برای بیمارستانهای نقوی، متینی، مرکزفوریتهای پزشکی و واحدهای ستادی سطح شهر و دارو خانه مرکز آموزشی درمانی نقوی جلسه ای با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه، مدیران اداره منابع فیزیکی، امورمالی، پشتیبانی، رییس اداره حقوقی، مسئول امور قراردادها، سرپرست اداره بازرسی، سرپرست مرکز آموزشی درمانی نقوی و خیر محترم روز شنبه 20/3/1402 در سالن کنفرانس مرکز آموزشی درمانی نقوی برگزار شد...

به منظور بررسی ساخت آشپزخانه برای طبخ و توزیع برای بیمارستانهای نقوی، متینی، مرکزفوریتهای پزشکی و واحدهای ستادی سطح شهر و دارو خانه مرکز آموزشی درمانی نقوی جلسه ای با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه، مدیران  اداره منابع فیزیکی، امورمالی، پشتیبانی، رییس اداره حقوقی، مسئول امور قراردادها، سرپرست اداره بازرسی، سرپرست مرکز آموزشی درمانی نقوی و خیر محترم روز شنبه 20/3/1402 در سالن کنفرانس مرکز آموزشی درمانی نقوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، تفاهم نامه ساخت کامل سازه فلزی در انتهای مرکز آموزشی درمانی نقوی در  طبقه زیرزمین فی مابین دانشگاه و خیر محترم آقای مهندس آرش خاتمی با کاربری آشپزخانه ، ارایه طرح و نقشه مربوط به ساخت داروخانه مرکز آموزشی درمانی نقوی توسط پیمانکار  و اجرای آن پس از تایید  دانشگاه و .... از موارد مطرح شده در این جلسه بود.

لازم به ذکر است در پایان جلسه  مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه، مدیران  ستادی و سایر اعضای جلسه از محل سازه فلزی و سایر بخشهای مرکز آموزشی درمانی نقوی بازدید و با مسایل  پیش رو آشنا و تمهیداتی برای رفع مشکلات اندیشیده شد.