• 1402/01/27 - 14:28
  • /ZXEz

جلسه بررسی مسایل بیمارستان ثامن الحجج آران و بیدگل برگزار شد

جلسه بررسی وضعیت محوطه و تصفیه خانه بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل با حضور معاون توسعه، مشاور ریاست دانشگاه، رییس بیمارستان ثامن و خیّر گرانقدر روزشنبه مورخ 26/1/1402 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید...

جلسه بررسی وضعیت محوطه و تصفیه خانه بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل با حضور معاون توسعه، مشاور ریاست دانشگاه، رییس بیمارستان ثامن و خیّر گرانقدر  روزشنبه مورخ 26/1/1402 در   دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، در این جلسه  دکتر نجات خیری پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر حل مشکلات بیمارستان ثامن و لزوم بازدید مستمر میدانی مدیران حوزه توسعه از بیمارستان تاکید نمود.

حمیدرضا مژگانی مدیر اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه گزارشی در خصوص برآورد ریالی دیوار و سر درب بیمارستان ثامن جهت ساخت ارائه  کرد و مقرر گردید  ایشان در خصوص سیستم فاضلاب و نحوه انتقال آن به تصفیه خانه نیز گزارشی تهیه کند.

این گزارش حاکیست: در انتهای جلسه بحث ساخت درب های بیمارستان ثامن توسط خیّر گرانقدر آقای کریمشاهی مطرح گردید.