• 1401/12/22 - 18:08
  • /ZBEz

جلسه بررسی مسایل معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد

جلسه بررسی مسایل و دغدغه های معاونت دانشجویی فرهنگی با حضور مشاور مالی اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 22/12/1401در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید...

جلسه بررسی مسایل و دغدغه های معاونت دانشجویی فرهنگی با حضور مشاور مالی اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1401/12/22 در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر علی فخری نوش آبادی معاون سابق دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای دکتر اعظم باقری در سمت سرپرستی معاونت دانشجویی فرهنگی  آرزوی موفقیت نمود.

دکتر نجات خیری پور، ضمن تشکر از خیر گرانقدر دکتر احسان کیهان، اظهار داشت: در این جلسه در مورد اختصاص اعتبار جهت تکمیل خوابگاه خیرساز کیهان و تجهیز آن از محل اعتبار شرکت نفت و اوراق مشارکت، هزینه‌کرد‌های دانشگاه برای خوابگاه شاهرودیان، تغییرات سازه ای خوابگاه 45 واحدی دانشجویان متاهل و نیز چیلر خوابگاه محتشم بحث و تبادل نظر شد.