• 1402/02/16 - 16:25
  • /Z4Fz

جلسه توزیع دارو و تجهیزات پزشکی برگزار شد

جلسه توزیع دارو و تجهیزات پزشکی با حضور مشاور مالی و اداری رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون غذا و دارو، مدیران امور مالی، بودجه و بازرسی و جمعی از مسئولین دانشگاه روز شنبه مورخ 1402/2/9 در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه، دکتر محمد حسین خیاط کاشانی سرپرست واحد نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو گفت: پیگیری کسورات پنهان توسط بیمارستان ها، بررسی و گزارش مانده بدهی معاونت غذا و دارو و بیمارستان ها برای سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ جهت تخصیص اعتبار لازم،  مطالبات وصول شده دارو و تجهیزات سال ۱۴۰۱ از بیمه ها و .... برخی از موارد مطرح شده در این نشست بود.